Павел Вълне в е родом от Доспат. Завършва Икономическия техникум в

...
Павел Вълне в е родом от Доспат. Завършва Икономическия техникум в
Коментари Харесай

Напрежение. БГ милионер даде присъдата за кабинета

Павел Вълне в е родом от Доспат. Завършва Икономическия колеж в Смолян, по-късно Университета за национално и международно стопанство. През 2002 година отпътува дружно с брат си Румен за Съединени американски щати на студентска бригада с 300 $ и един сак. Установяват се в Чикаго, където работят като разносвачи на пица, сервитьори, чистачи, водачи.

22 години по-късно Павел ръководи спедиторски бизнес в Чикаго, като има над 700 камиона и 2000 ремаркета=

„ Аз мисля, че обществото сега още по-разделено, в сравнение с беше преди и почтено да Ви кажа, доста се веселя, че излязох в политиката, тъй като това чувството, че българската политика е едно кафяво тресавище, което. Много такова чувството, че щом заемеш избрана позиция или си в избрана партия, ти към този момент си апаш, това някак си ме наскърбяваше ме налично “, разяснява политическия си опит Вълнев в „ 120 минути “.

„ Аз, в последна сметка, не скърбя, че влязох в политиката, тъй като пък за една година където се занимавах нали общо взето обиколих България несъмнено 3 или 4 пъти научих ужасно доста неща и видях ужасно доста неща.

Може би към този момент не съм толкоз лековерен, не съм по този начин да се кажа. Може би малко повече се доверявах на хората и вярваше, че нещата могат да се случат и в това време нали съм бил прекомерно огромен оптимист и сега съм по реалист в сравнение с оптимист и не мисля, че България отива към положително, не виждам вероятност сега за България “, каза бизнесменът.

„ Ние имаме четворна коалиция, която не работи, ще действителност за конструкция и състав, че тези партии, чисто като визии, като метод на мислене, особено се разминават.

Няма по какъв начин да вземат решение върху главните ми въпроси и аз не виждам вероятност. Най евентуално ще има нови избори на тези нови избори. Евентуално ще влязат нови партии, които ще бъдат и националистически.

По-скоро не виждам в близко бъдеще някакво развиване, може би би трябвало да мине през още едни избори, по-късно през още едни избори, с цел да може да се случи нещо в страната “, счита Вълнев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР